Potrebujeme:
1 400 g balenie halušiek v prášku (kto chce môže si aj vyrobiť, ja ich robím takto, je to menej prácne)
250 g kyslej kapusty
250 g údeného mäsa (krkovička, pliecko)
2 stredné cibule
1,5 lyžice cukru
kryštál alebo cukru piesok olej rasca soľ korenie
Postup prípravy receptu
Najprv olúpeme a nakrájame cibule na väčšie kocky či mesiačiky. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky asi 2 x 2 cm.
Do hlbšieho pekáča dáme trochu oleja, pridáme polovicu nakrájanej cibule, údené mäso a pozvoľna osmažíme dozlata, občas premiešame.
Do ďalšieho menšieho hrnca dáme na olej vyprážať druhú polovicu nakrájanej cibule, zatiaľ čo sa smaží, prekrájame zliatu kapustu na menšie kúsky (občas sú v balení príliš dlhé “rezance”).
Pokračovanie receptu na druhej strane >
1 2
Leave a Reply