Babičkin vynikajúci HRK-HRK koláč: Každé sústo ma prenesie do môjho detstva…

INGREDIENCIE:

2 vajcia
1 hrnček cukru
1/2 hrnčeka mlieka
1/2 hrnčeka oleja
1,5 hrnčeka polohrubej múky
1 prášok do pečiva

Krém:
1 veľký ananásový kompót aj so šťavou (dala som dva malé mandarínkové kompóty)
1 šľahačka
1 stužovač šľahačky
1 instantný puding (bez varenia – Creme Ole Dr.Oetker)

POSTUP:

Suroviny na krém dáme do nádoby, uzavrieme vekom a hrkáme (tzn.dáme do akejkoľvek uzatváracie nádoby, napr. plastovej s vekom), kým sa nespoja do krému (mandarínky som potom zamiešala nakoniec).

Upečieme piškótu, necháme vychladnúť, navŕšime krém a pofŕkame čokoládovou polevou.

Pokračovanie >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*