Super recept na palacinky, ktoré sa nepripália. Do cesta sa nepridáva mlieko ani vajce!

Dnes vám prinášame jedinečný recept na palacinky, ktoré nielen, že sú chuťovo úžasné, ale ani sa nelepia! Ak máte zlé skúsenosti s nepodareným cestom na palacinky či nepodareným prevracaním na panvici, tak tento recept je práve pre vás.

Čo je na ňom iné a zaujímavé je to, že na rozdiel od klasických palaciniek sa do cesta nepridáva vajíčko a ani mlieko. Neváhajte vyskúšať niečo nové a uvidíte, že inak už palacinky nebudete chcieť robiť!

Ingrediencie:

3 hrnčeky hladkej múky (Jeden hrnček predstavuje približne 250ml.)
3 hrnčeky prevarenej vody
3 pl cukru
štipka soli
¼ čajová lyžička prášku do pečiva
50 ml oleja


Tip na článok: Jemný, svieži a rýchly tvarohový koláč zo 4 vajec a 250g tvarohu. Poteší každú uponáhľanú gazdinku!


Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*