Chystáte na zajtrajší obed obľúbenú klasiku – rezne vyprážané v trojobale? Máme pre vás skvelý tip, vďaka ktorému budú rezne ešte chutnejšie, než kedykoľvek predtým. Neváhajte a vyskúšajte to, nakoniec, toto vylepšenie používajú aj profesionálni šéfkuchári v najlepších reštauráciách.
Červená paprika a chilli
Pokiaľ máte radi trošku ostrejšie rezne, vyskúšajte do strúhanky primiešať aj trochu červenej papriky a chilli lupienky. Môžete tak pripraviť výborné „diabolské rezne“.
Maslove sušienky
V Česku sa rezne podávajú takmer vždy potreté maslom. Pokiaľ chcete dodať reznom vábivú vôňu aj bez masla, stačí, keď do strúhanky jednoducho prisypeme trochu namletých maslových sušienok. Rezne budú krásne voňať maslovou arómou.
Sušený zázvor
Ak chcete trošku exotickejšiu chuť, odporúčame 1 lyžičku mletého zázvoru. Primiešajte zázvor do strúhanky a obaľujeme ako obvykle. Rezne budú mať výraznú, jemne pikantnú chuť.
Malá štipka kyseliny citrónovej v prášku
Pridajte do malú štipku kyseliny citrónovej v prášku do strúhanky a máte rezne, ktoré sú sviežejšie a lepšie ich strávite. Vyskúšajte a budete milo prekvapení.
Leave a Reply