
Postup prípravy
- Všetky suroviny na korpus okrem oleja a prášku do pečiva dáme do jednej nádoby
- Šľaháme kým cesto nenadobudne do 2-3x väčších rozmerov. Ak cesto bude penovité, je potrebné pridať olej.
- Prípadne teda pridáme kvapku oleja, aby cesto spadlo
- Prášok do pečiva pridáme až na koniec, aby nestratil účinok
- Plech vysoký asi 3-4 cm si vymastíme a posypeme krupicou
- Cesto vylejeme do pekáča a pečieme asi 12 minút na 130 stupňov
- Medzitým si zmiešame všetky suroviny na potretie, ktoré zmiešame a necháme odstáť
- Ovocie si nakrájame na drobné kúsky
- Po dopečení piškótu necháme dostatočne vychladnúť a potierame smotanovou vrstvou
- Posypeme pokrájaným ovocím
- Nakoniec prelejeme želatínou, ktorú sme si pripravili podľa návodu na obale
- Všetko necháme vychladnúť a stuhnúť a následne podávame
Pokračovanie >
zdroj: irecept.cz
Leave a Reply