Moderné BABKINE REZY! Tak rýchle a jednoduché rezy som ešte nerobila, po ochutnaní ich budete chcieť každý deň…

  • Tak táto maškrta nemá naozaj chybu. Už len ako vyzerá, hneď by sa človek do neho zahryzol. Cesto obsahuje orechy, krém je z pudingu a nakoniec sme si rezy ozdobili domáci šľahačkou. Áno znie to veľmi dobre. Určite skúste tento recept a nebudete ľutovať.
Čo budeme potrebovať:
Cesto:
  • 1 vajce
  • 1 hrnček cukru
  • 1 hrnček mletých vlašských orechov
  • 1 hrnček mlieka
  • 1 hrnček hladkej múky
  • 1 dl oleja
  • 1/2 sáčku prášku do pečiva
Krém:
  • 2 vanilkové pudingy
  • 6 lyžíc cukru
  • 6 dl mlieka
  • 20 g masla
Na ozdobu:
  • Smotana na šľahanie

Postup:
  1. Cesto: Vyšľaháme si vajcia s cukrom.
  2. Potom pridáme orechy, mlieko, múku, olej a prášok do pečiva.
  3. Všetko dobre premiešame.
  4. Cesto si nalejeme do vymasteného plechu 35 x 20 cm a pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30-35 minút.
  5. Hotové cesto môžeme za tepla pomazať rumom.
  6. Krém: Uvaríme si v mlieku a cukru puding a necháme úplne vychladnúť.
  7. Potom pomaly vmiešame maslo a vznikne nám krém.
  8. Krém dáme na upečené cesto.
  9. Nakoniec si vyšľaháme smotanu do tuhej šľahačky a sáčkom na zdobenie dáme šľahačku na vrch.
  10. Môžeme ešte všetko posypať postrúhanou čokoládou.
  11. Nakoniec som rezy nakrájal na tenké plátky.

Máme hotovo.
Dobrú chuť.

Zdieľajte tento skvelý recept so svojimi priateľmi na Facebooku! Určite si tiež radia pochutnajú!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*