Tento recept je náš rodinný klenot: Jemný a fantasticky chutný tvarohový koláč s hrozienkami!

Tento koláčik, hovoríme mu “tvaroháč” pripravujem už celé roky a nikdy sa ho nenabažíme. Chuť tohto tvarohového koláča je úplne skvelá! Nižšie nájdete môj rokmi osvedčený recept.

Ingrediencie:

Cesto:

400 g polohrubej múky preosiatej
250 g masla alebo
2 vajcia
250 g práškového cukru
1 bal. prášku do pečiva

Náplň:

1 kg jemného tvarohu
3 žĺtky
6 lyžíc práškového cukru
Kôru z jedného citróna
100 g hrozienok namočených do horúcej vody
1 lyžicu kyslej smotany

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*