Famózny krémovo-kokosový RAFFAELLO koláč: Nič lepšie ste v živote nejedli!

Ingrediencie

Kokosové cesto:

5 ks bielka
150 g kokos
150 g kr. cukor
2 lyžice polohrubá múka
1 bal. prášok do pečiva

Orechové cesto:

100 g mleté vlašské orechy
1 bal. prášok do pečiva
2 lyžice polohrubá múka
3 lyžice kakao
5 ks bielka
150 g kr. cukor

Krém:

400 ml mlieka
1 bal. vanilkový cukor
200 g kr. cukor
2 bal. vanilkový puding
10 ks žĺtka
250 g maslo
150 g mascarpone
čokoláda na ozdobu

POSTUP:

Pripravíme si plech na pečenie o veľkosti 32 x 23 cm. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov.

Bielka si vyšľaháme s cukrom na tuhú penu a postupne pridávame kokos striedavo s múkou, ktorú sme si vopred zmiešali s práškom do pečiva. Navrstvíme na plech, ktorý sme si vystlali papierom a dáme piecť na teplotu 180 stupňov cca 15 minút.

POKRAČOVANIE na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*