Recept na jemné pudingové rezy so šľahačkou a strúhanou čokoládou!

Spektrum sladkých pokrmov a dezertov je veľmi široké a určite si každý nájde ten, ktorý mu vyhovuje najviac a chuťovo je mu najbližšie. Niekto má rád ovocné a niekto iný zase krémové zákusky.

Tento recept sa zameriava na úplnú klasiku – jemné krémové kocky s pudingom, ktoré v sebe spájajú kakaové cesto s pudingovým krémom, ktorý je dozdobený šľahačkou a strúhanou čokoládou.

Potrebujeme:

Zloženie cesta:

6 vajec
6 lyžičiek cukru
1 balenie prášku na pečenie
2 lyžice nesladeného kakaového prášku
4 hrnčeky múky

Zloženie krému:

1 vrecúško vanilkového pudingu v prášku
400 ml mlieka
4 lyžičky vanilkového cukru
250 g margarínu
200 g cukru
50 g mliečnej čokolády

Dekorácia:

200 ml smotany na šľahanie
50 g mliečnej čokolády

Pokračovanie receptu na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*