Tiež milujete langoše, ale zdajú sa vám byť príliš mastné? Potom vyskúšajte tieto výborné kefírové langoše!

Kto by nemiloval langoše… Jedinou nevýhodou je ich mastnota! Dnes Vám preto prinášame tento úžasný a veľmi jednoduchý recept na tie najjemnejšie langoše, ktoré ste kedy ochutnali! V čom spočíva čaro?

Je to jednoduché, stačí, keď do cesta pridáte kefír! Garantujeme Vám, že tak lahodné, jemné a nadýchané langoše ste ešte nikdy v živote nejedli! Čo viac, vďaka svojmu kefírovému zloženiu langoše do seba ani nenasiaknu tak veľké množstvo oleja! Ak teda hľadáte menej mastnu alternatívu ku klasickým langošom, potom je tento recept pre Vás ako šitý!

Čo budete potrebovať?

1 kg hladkej múky
200 ml mlieka
600 ml kefíru
50 g čerstvého droždia
2 vajcia
1 PL coli
1 ČL cukru
Olej s cesnakom (na potretie)

Postup prípravy sa nachádza na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*