Obrátený jablkový zákusok s báječným karamelovým krémom! Úplne sa rozplýva na jazyku…

INGREDIENCIE:

Cesto:

8 celých vajec
10 polievkových lyžíc polohrubá múka
10 polievkových lyžíc cukru krupica
1/2 balíčka kypriaci prášok do pečiva
1 odmerka vody
1 odmerka oleja
1500 gramov jablko

Karamelový krém:

1 kus salka
250 gramov maslo
1 tabuľku čokolády na varenie

PRÍPRAVA

1. Jablká olúpima, zbavíme jadrovníkov, a nahrubo posekáme. Rozsekané jablká rozložíme na plech vyložený pečenie papierom.

2. Do nádoby na mixovanie vložíme vajcia, cukor a šľaháme do peny. Potom šľaháme ešte ďalšie 3 minúty a pridávame postupne múku zmiešanú s kypriacim práškom, vodu, olej.

Pokračovanie receptu na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*