INGREDIENCIE:
1 téglik nátierkového masla bez príchute
1 téglik smotany na šľahanie
1 téglik kyslej smotany
1 väčší balíček piškót
120g cukru múčka
rum
1 šálka silnej rozpustnej kávy
1 tabuľka čokolády na varenie
trubičky s náplňou
POSTUP:
Najprv si uvaríme veľmi silnú instantnú kávu, potom prilejeme trochu rumu a necháme vychladnúť. Vyšľaháme si nátierkové maslo s cukrom a kyškou a pridáme veľmi do tuha ušľahanú smotanu.
Vezmeme si tortovú formu a kladieme do nej piškóty namočené v káve. Dáme pozor, aby neboli rozmočené. Potom piškóty potrieme krémom a postup opakujeme. Naposledy znova potrieme všetko krémom, uhladíme a posypeme strúhanou čokoládou. Po obvode môžete nastrkať trubičky s náplňou. Na noc dáme do chladu a môžeme podávať.
Leave a Reply