Najjemnejšií koláč pripravený z 200 g tvarohu a 4 vajec. Je to hotový zázrak!

Každý kúsok tohto jemného dezertu v ústach sa priamo topí ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť a piškóta robia tortu neodolateľnou. Je neuveriteľne ľahký a svieži. Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní a už od neho nárazom. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky!

Ingrediencie:
– 120 g hladkej múky
– 4 vajcia
– 120 cukru
– 1 vanilkový cukor
– 1 prášok do pečiva
– Štipka soli
– Kakao na posypanie

Krém:
– 250 g tvarohu
– 120 g cukru
– 250 ml smotany
– 1 vanilkový cukor

Postup:
1)
 Vyšľahajte si vajcia s cukrom.

2) Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.

3) Plech s veľkosťou 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu pomažte olejom.

4) Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov.

5) Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľahajte zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.

6) Teraz si cesto prekrojte v polovici. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.

7) Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom.

8) Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

Zdieľajte tento báječný recept na famózny tvarohový koláč aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom pochutnajú!

zdroj: takprosto.cc

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*