Robíme ju už roky a stále sa jej nemôžeme nabažiť. Najväčším problémom je dostať sa cez ňu aj k iným slávnostným chodom!
Ingrediencie:
3 l vody
1 kg kyslej kapusty – nakrájanej na drobnejšie
2- 3 cibule
500 g údenej krkovičky
350 g bravčového pliecka
1 lyžičku korenia celého
4 kusy nového korenia celého
2 zrnká borievky
2 ks bôbkového listu
1 lyžičku mletého čierneho korenia
2 lyžičky mletej rasce
1 lyžičku červenej papriky
35 g sušených húb
6 sušených sliviek
6 strúčikov cesnaku
Olej alebo masť
Ďalej budeme potrebovať:
2 väčšie zemiaky
100 g údenej slaniny
300 g klobásy (aj pálivejšiej, ak máte radi)
500 ml kyslej smotany
Postup prípravy nájdete na druhej stránke >
1 2
Leave a Reply