Tento recept na pečené kuracie stehná v HORČICOVO-CESNAKOVEJ OMÁČKE poteší každého gurmána!

Kuracie mäso je jedným z najviac pripravovaného na celom svete. Podáva sa varené, dusené, vyprážané, grilované i zapekané. Pridáva sa do šalátov, nátierok alebo špízov.

Príprava hydinového mäsa nie je nijako zložitá a nájdete veľa receptov, čo si z neho ukuchtiť ako pre sviatočné chvíle, tak pre bežný obed. V dnešnom článku vám ponúkame jeden z nich; uctia nielen svojich blízkych, ale aj náročné maškrtné jazýčky.

Ingrediencie sú bežne dostupné v každom obchode a ich cena nie je nijako vysoká. Napíšte nám do komentárov, ako sa vám pokrm vydaril, a budeme radi, keď pridáte aj fotografie vášho kulinárskeho umenia.

Ingrediencie:

8 kuracích stehien
350 g kyslej smotany
1 čajová lyžička horčice
soľ
mleté korenie podľa chuti
mletá paprika podľa vašej chuti
korenie, ktoré máte radi (grilovacie, na kura, rôzne bylinky)
3 strúčiky cesnaku
50 g masla
10 ml slnečnicového oleja
200 g strúhaného tvrdého syra

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*