Pochúťka našich babičiek: Ako na domáce cesnakové pagáče?

Pre milovníkov cesnaku dnes máme extra špecialitu. Do bochníkov sa pridáva namiesto klasického cesnaku cesnak medvedí.

Je o poznanie silnejší i aromatickejší.

Upečené bochníčky tak skvele voňajú a ešte lepšie chutia. Chuť je plná a na cesnak naozaj bohatá.

Nebojte sa, žeby pagáče boli moc cesnakové. Tvaroh, ktorý je do bochníčkov pridaný, cesto aj finálna chuť krásne zjemní.

Ingrediencie:

500 g hladkej múky
20 g čerstvého droždia
1 lyžička cukru
100 ml mlieka
150 g kyslej smotany
1 vajce
250 g masla
150 g tvarohu
3 lyžičky soli
2 paličky medvedieho cesnaku
1 vajce na potretie

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*