Najlepší nadýchaný vanilkový krém do všetkých dezertov, ktorý vám nikdy nespadne!

Súčasťou takmer každého dezertu je lahodný a nadýchaný krém. Najčastejšie príchute sú čokoláda, alebo vanilka. V mnohých receptoch však pre zjednodušenie býva krém často nahradzovaný instantným pudingom.

Ak by ste chceli ale pripraviť vynikajúci krém, ktorý je tak nadýchaný, že dokáže vytvoriť aj niekoľko centimetrov vysokú vrstvu, vyskúšajte tento recept. Je to veľmi jednoduché a tento krém dodá vašim dezertom na zaujímavosti.

Zloženie:

1,5 l mlieka
8 vajec
300 g cukru
4 balenia vanilkového cukru
110 g bielej múky
100 g potravinárskeho škrobu
600 ml smotany na šľahanie

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*