Lepšie ako rezne: Kuracie jednohubky v smotanovo-cesnakovom cestíčku!

Fantastická pochúťka len tak k pivu alebo vínečku. Tieto lahodné kuracie kúsky vo smotanovo-syrovom kabátiku chutia najlepšie s čerstvou zeleninou.

Ingrediencie:

  • 2 stredne veľké kuracie prsia
  • soľ
  • 2 lyžice hladkej múky
  • Olej na vyprážanie

Na cestíčko:

  • 2 veľké vajcia
  • 1 lyžičku soli
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice kyslej smotany
  • 3 lyžice hladkej múky

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Osušíme papierovým obrúskom a potom obalíme v múke.

Všetky prísady na cestíčko vymiešame tak, aby nám vznikla hladká plocha bez hrudiek.

Obalíme všetky kuracie kúsky a opražíme v rozpálenom oleji do zlatista.

Prebytočný olej odstránime papierovým obrúskom.

Podávame s čerstvou zeleninou.

Dobrú chuť!

Pokračovanie >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*