Nepečený cheesecake s malinami BEZ MÚKY a CUKRU, pripravený len za 10 minút.

Príprava vám bude trvať približne 10 minút. Je to veľmi jednoduchá torta na prípravu, ktorú zjete skoro rovnako rýchlo ako ju urobíte

K príprave budeme potrebovať:

1 bal. – bezlepkových sušienok
30 g – maslo
1 lyžica – kokosový olej
250 g – mascarpone
250 g – jemný tvaroh
med alebo iné sladidlo podľa toho čo máte radi
250 g – malín
1/2 bal. – Želatína v prášku

Postup:

1.

Sušienky rozmixujeme tyčovým mixérom na prášok, pridáme rozpustené maslo a rozpustený kokosový olej.

2.

Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie. Na tieto ingrediencie je ideálna veľkosť formy 15 cm, dno vyložíme papierom na pečenie a na to navrstvíme sušienkovú hmotu. Lyžicou uhladíme a navrstvíme vymiešané mascarpone s tvarohom (osladíme sladidlom, ale pokojne môžete použiť aj med alebo cukor, ako chcete). Použite kvalitný mascarpone, ktorý je tuhý, nie jeho napodobeniny, ktoré sa ešte aj hýbu v kelímku. Kvalitné mascarpone je husté a lyžicou sa horšie vyberá z obalu.

3.

Na túto mascarpone hmotu navrstvíme malinovou hmotu – maliny tyčovým mixérom rozmixujeme na dreň, pridáme polovicu želatíny a jemne dreň v mikrovlnke ohrejeme. Nalejeme na mascarpone hmotu a dáme do chladničky stuhnúť.

Pokračovanie >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*