Krémový makovník z hrnčeka s marmeládou! Hotový je za pár minút!

Úžasne kyprý a vláčny makový koláč vôbec nemusí byť obyčajný. Väčšinou o makových buchtách počúvame , že sú suché a nič moc. Svedčí o tom aj to, že z plechu nezmiznú počas mrknutia oka tak, ako niektoré iné pochúťky.

Avšak po prečítaní a vyskúšaní dnešného receptu, budete musieť túto makovú buchtu s marmeládou piecť potajomky. Inak sa po nej totiž okamžite zapráši. Kombinácia vanilky a višňovej marmelády je úžasná.

Ingrediencie

– 250 g maku
– 1 hrnček polohrubej múky
– 1 hrnček práškového cukru
– 1 prášok do pečiva
– 1 hrnček mlieka
– 2 lyžice slnečnicového oleja
– 1 vajce
– 450 g višňovej marmelády

Krém
– 1 vrecúško vanilkového pudingu
– 3 lyžice cukru
– 4 dl čerešňového džúsu, alebo šťavy z kompótu

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*