Mäso na francúzsky spôsob z jedného pekáča. Po tomto jedle sa len tak zapráši!

Pripravte si chutný recept s mäsom na váš nedeľňajší obed. Môžete si vybrať medzi bravčovým alebo hovädzím mäsom, k tomu pridáte zemiaky, cibuľu alebo kyslú smotanu. Aj napriek tomu, že sa nejedná o žiadnu gurmánsku špecialitu francúzskej kuchyne, zamilujete si to! Na prvý pohľad to môže vyzerať komplikovane na prípravu, no uisťujeme vás, že opak je pravdou.

Potrebujete:

  • 500g hovädzieho mäsa
  • 1 cibuľa
  • 250g majonézy
  • 5 zemiakov
  • 100g tvrdého syra
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie
  • koriander
  • Mletý cesnak (podľa chuti)
  • Slnečnicový olej

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*