Tento neprekonaný domáci krém sa hodí do všetkých tort a zákuskov: Hotový za 15 minút! Je to naozaj skvelý krém, ktorý odporúčam všetkými desiatimi.
Budeme potrebovať:
Vaječný bielok – 4 ks (ak sú malé – 5 ks)
Cukor – 1 hrnček
Vanilkový cukor -1 balíček
Kyselina citrónová – 1/4 čaj. lyžičky
⠀
Postup:
V mixéri pomaly ušľahajte bielky, pridajte cukor, vanilkový cukor a kyselinu citrónovú.
Postavte do vodného kúpeľa, keď už voda varí, a šľahajte mixérom 10-15 min.
Získate bohatú snehobielu hmotu.
Keď sa na kréme objavia stopy šľahača (krém sa začne priľnúť na metlách), vyberte hrniec a šľahajte ešte 3-4 minúty.
Počkajte, až vychladne, pridajte farbivo a môžete tvoriť.
Želáme vám dobrú chuť!
Leave a Reply