Babičkine jablčné rezy s pudingovým krémom a čokoládou.

Suroviny

Korpus:

  • 600 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 300 g cukru škorice (nešetrite :))
  • 35-40 dkg nastrúhaných jabĺk
  • citrónová kôra
  • citrónová šťava
  • 2 vajcia
  • 1,5 dcl oleja
  • cca 3,5 dcl mlieka + podľa potreby

KRÉM:

  • 600 ml mlieka
  • 2 čokoládové pudingové prášky
  • cukor podľa chuti
  • vanilkový cukor
  • kakao
  • 1 smotana na šľahanie + 1 stužovač
  • 70 g masla

Ďalej:

  • 1 biela poleva
  • 1 čokoládová poleva

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*