Babičkine jablčné rezy s pudingovým krémom a čokoládou.

Postup prípravy receptu:

Korpus:
Z ingrediencií vyšľaháme hustejšie cesto, ktoré rozdelíme na dva plechy rovnakej veľkosti vyložené papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na cca 200 ° C, po upečení necháme vychladnúť.

KRÉM:
Z pudingov a mlieka uvaríme hustý puding a necháme vychladnúť. Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom a postupne přišľaháváme vychladnutý puding. Prišľaháme kakao.

Vyšľaháme si šľahačku so stužovačom a pridáme k pudingu.

Na jednu vychladnutú placku dáme krém, polejeme bielou čokoládou, prikryjeme druhou plackou a polejeme čokoládovou polevou.

Dáme stuhnúť do chladničky.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*