Ingrediencie:
Hladká múka 400 g
Maslo 250 g
Žĺtok 1 ks
Mlieko 3 lyžice
Kakao 3 lyžice
Prášok do pečiva 1 balenie
Náplň:
Cukor krupica 300 g
Žĺtok 4 ks
Bielok 5 ks
Vanilkový cukor 1 balenie
Maslo 60 g
Vanilkový puding 1 ks
rum
Mäkký tvaroh 750 g
Postup:
Zo surovín si pripravíme cesto a necháme ho uležať v mrazničke. Na papier na pečenie si nastrúhame 2/3 cesta na hrubo. Náplň vytvoríme tým, že zmiešame tvaroh s ostatnými surovinami a vmiešame ušľahané bielky s vanilkovým cukrom. Utlačíme, rovnomerne rozdelíme plnku a na povrch nastrúhame zvyšok cesta. Pečieme 50 minút 190 ° C.
Leave a Reply