Potrebujeme:
300 g čokolády na varenie
4 dl smotany na šľahanie 33%
100 g práškového cukru
100 g masla
1 balíček potravinárskej želatíny
2-3 dcl mlieka na rozpustenie želatíny
balíček štvorcových keksov
3-4 veľké banány
forma na biskupský chlebíček alebo srnčí chrbát
Postup:
Nachystáme si smotanu na šľahanie, čokoládu, práškový cukor a maslo. Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky. Na miernom plameni rozpustíme v smotane polámané čokolády (dala som 3 čokolády), maslo a práškový cukor, uvaríme hustú kašu a necháme vychladnúť. Potom dáme do chladničky do druhého dňa do chladničky.
Na druhý deň vyšľaháme do peny. Krém radšej ani neochutnávajte pretože vám tak zachutí, že sa sotva ovládnete, aby ste ho nezjedli celý.
Pokračovanie receptu na druhej strane >
Leave a Reply