Banány v parížskej šľahačke – kto vyskúša, ten mi dá určite za pravdu, že toto je tá najlepšia nepečená dobrota.

Želatínu urobíme podľa návodu.Vystelte formu jemnou potravinárskou fóliou. Vlejte želatínu do vyšľahaného krému a poriadne ju vmiešajte.

Na dno formy dajte krém, dobre pretrepte formou, aby krém dobre sadol. Krém bude pravdepodobne dosť hustý, tak traste a traste.Na krém naukladáme sušienky.

Na krém rozložte banány, ktoré po dĺžke rozrežte na polovičky, aby si pekne posadali na sušienky. Ucapkáme ich, jemne zatlačte. Banány zakryte zvyšným krémom, naukladáme opäť sušienky, dobre ich pritlačte, jemne potraste formou, aby krém sadol, prikryte fóliou a dajte stuhnúť do chladničky. Najlepšie do druhého dňa.

Želáme vám dobrú chuť!

Zdroj: mimibazar.sk

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*