Do misy dáme tvaroh, kyslú smotanu a mlieko. Dbajte, aby tieto suroviny boli čo najchladnejšie, najlepšie ihneď z chladničky! Pridáme cukor a rum, vsypeme instantnú šľahačku a dobre premiešame. Teraz vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom a hotové rozdelíme na dve časti.
Jednu polovicu krému natrieme na sušienky, poukladáme suchými, nenamazanými sušienkami a zľahka pokvapkáme rumom. Opäť potrieme krémom, poukladáme teraz už natretým sušienkami, lekvárom dole a opäť pokvapkáme rumom.
Vršok polejeme čokopolevou, môžeme posypať napríklad sekanými orieškami a dáme stuhnúť cez noc do chladu.
Poleva: V kastróliku necháme zohriať smotanu a vlejeme do misky k nalámanej čokoláde. necháme chvíľku stáť a potom rozmiešame dohladka plastovou stierkou. Táto poleva sa po zatuhnutí krásne krája a nepraská.
Zdroj: Facebook
Odoslať spätnú väzbu
História
Uložené
Komunita
Leave a Reply