Božské dobošové rezy v marcipáne – jednoduchá a neodolateľná dobrota!

POTREBNÉ PRÍSADY

Upečieme 2 piškoty zo 4 vajec. Na jednu potrebujme:

  • 4 vajíčka
  • 4PL kryštálového cukru
  • PL polohrubej múky

Na krém:

  • 500ml mlieka
  • 5PL hladkej múky
  • 250g masla
  • 200g práškového cukru
  • 2PL kakaa

Na marcipánový poťah:

  • 200g cery
  • 200g práškového cukru
  • 200g plnotučného sušeného mlieka
  • čokoláda na poliatie

POSTUP PRÍPRAVY

Neviem aký lepší názov mám vymyslieť pre tento tento zákusok, no dosť pripomína dobošku a aj keď ten poťah nie je z pravého marcipánu je tiež fajnučký. Ja som robila dve dobošky, ale kto to nechce preháňať, tak stačí aj z polovičnej dávky , ale potom treba všetko deliť dvoma. Viac sa dozviete v postupe na druhej strane.

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*