Na prípravu cesta budeme potrebovať:
8 vajec,
8 PL kr. cukru,
6 PL mletých vlašských orechov,
6 PL polohrubej múky,
2 PL kukuričného škrobu,
1/2 balíčka prášku do pečiva.
Na prípravu krému budeme potrebovať:
750 g gaštanového pyré,
300 g masla,
1 PL rumu,
pr. cukor podľa chuti.
Ďalej budeme potrebovať:
250 g tmavej čokolády,
150 g masla,
1 PL oleja,
5 banánov,
300 ml smotany na šľahanie,
postrúhaná čokoláda na ozdobu.
POSTUP:
Krok 1
Žĺtka vymiešame s cukrom do peny. Pridáme polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva, orechy a kukuričný škrob. Osobitne si vyšľaháme bielka, ktoré pridáme do žĺtkovej hmoty. Jemne premiešame a vylejeme do vopred tukom vymastenej a múkou vysypanej formy na pečenie.
Pokračovanie na druhej strane >
1 2
Leave a Reply