Krok 2
Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 minút.
Krok 3
Maslo si vymiešame do peny (v prípade, že nemáte sladené gaštanové pyré, môžete pridať aj práškový cukor do masla a spolu vymiešať) a postupne doň pridáme po menších kúskoch gaštanové pyré. Nakoniec pridáme rum a poriadne vyšľaháme.
Krok 4
V hrnci si roztopíme čokoládu a pridáme 150 g masla a 1 PL oleja. Necháme mierne vychladnúť.
Krok 5
Upečený korpus si rozdelíme na 2 časti, jednu potrieme tenkou vrstvou gaštanového pyré, naukladáme naň celé banány, ktoré polejeme rozpustenou čokoládou. Takto poliate banány necháme postáť, aby čokoláda stuhla a až potom môžeme vrstviť gaštanovú plnku. Pekne uhladíme a prikryjeme druhým plátom.
Krok 6
Vyšľaháme si smotanu na šľahanie a navrstvíme ju na druhý plát cesta. Posypeme strúhanou čokoládou.
Krok 7
Nakrájame na rezy a podávame.
Dobrú chuť!
Leave a Reply