Polievka Bonn – hlavné jedlo pri rovnomernej diéte vyvinuté belgickými dietológmi. Tajomstvom jej účinku je jedinečná kombinácia ingrediencií, z ktorých každá pomáha očistiť telo, nasýtiť ho a zlepšiť metabolizmus.
Hlavú úlohu zohráva zeler, ktorý je záchrannou surovinou pre všetkých chudnúcich ľudí. Je schopný zamedziť pocit hladu a na jeho trávenie musí organizmus vynaložiť viac energie, než sa nachádza v samotnej zelenine.
Ingrediencie
- 400g kapusty
- 5 cibúľ
- 5 paradajok (môžete použiť aj konzervované)
- 2 zelené papriky
- 2 mrkvy
- 4 zelerové stonky
- Korenie (cesnak, zázvor, koriander, bobkový list)
- Bylinky podľa vlastného výberu (voliteľné)
Príprava
- Kapustu si nakrájajte nadrobno, mrkvu na krúžky alebo polkruhy. Paradajky vložte na chvíľu do horúcej vody, následne z nich odstráňte šupku a rozmixujte. Papriku si narežte na pásiky, cibuľu a zelerové stonky na kocky.
- Zeleninu, okrem cibule, vložte do hrnca, zalejte studenou vodou a dajte variť.
- Cibuľu si rovnomerne osmažte na panvici s olivovým olejom.
- Do polievky pridajte cibuľu, korenie, soľ a varte 10 minút na miernom ohni. Pridajte nasekané bylinky, odstráňte polievku zo sporáka a nechajte ju odstáť 10-15 minút.
Polievku konzumujte po dobu 1 týždňa a eliminujte zo svojho jedálnička alkohol, pečivo, vyprážané jedlá a pokrmy z rýchleho občerstvenia.
V roli prvého jedla je schopné nastaviť vaše trávenie, zbaviť vás pocitu hladu na dlhú dobu a vylúči z tela prebytočné tekutiny.
Schudnite zdravo a bez vyčerpania!
zdroj: sovkusom.ru
Leave a Reply