Na to naukladáme polovicu množstva cibule nakrájanej na kolieska. Slaninu si nakrájame na menšie kocky a rozsypeme ju pomedzi zemiaky a cibuľu.
Na záver pridáme marinované mäso.
Celý postup vrstvenia opakujeme ešte raz.
Pekáč zakryjeme alobalom a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov na cca 50-60 minút.
Medzitým si pripravíme smotanovú omáčku. Kyslú smotanu zmiešame s pretlačeným cesnakom a pridáme ľubovoľné koreniny.
Pred koncom pečenia vyberieme pekáč z rúry a odstránime alobal. Na vrch vylejeme smotanovú omáčku a bez alobalu dáme opäť do rúry pri rovnakej teplote dokým smotana nezačne hnednúť.
Prajeme dobrú chuť!
Nezabudnite článok zdielať so svojimi priatelmi aj na facebooku!
1 2
Leave a Reply