Čokoládovo-kokosová kocka ku káve : Jednoduchá piškóta a krém dvoch farieb – lepší dezert som nejedla!

Postup:

Nastavte rúru na 175 stupňov a nachystajte si plech na pečenie s menším rozmermi.

Zmiešajte kokos s kondenzovaným mliekom a odložte ho bokom.

Zmiešajte v miske všetky suché prísady na cesto, rozdrobte studené maslo a primiešajte rozbité vajcia. Navrstvite zmes na plech na pečenie a pečte po dobu 6 minút.

Odstráňte z rúry, namažte na cesto kokosovú náplň a vložte späť do rúry asi na 20 minút alebo až kým nezapečie dohneda.

Na glazúru rozpustíme arašidové maslo a čokoládu nad vodnou parou a po upečení nanesieme na kokosovú vrstvu.

Odložte na chladné miesto na niekoľko hodín alebo celú noc tak, aby čokoládová vrstva na vrchu úplne stuhla alebo chuťové zmesi sa spojili.

Prajeme vám dobrú chuť! 🙂

zdroj: receptneked

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*