Čokoládovo-tvarohové guličky BEZ PEČENIA: Lacné, bez masla a drahých vajíčiek!

Aj vy radi maškrtíte? Má to svoje výhody aj nevýhody. Sladkosti ničia zubnú sklovinu a ak je jeme veľa, vedia nám pridať pár centimetrov tam, kde je vôbec nechceme…

Vedeli ste, že medzi najškodlivejšie sladkosti patrí napríklad karamel? Obsah cukru v ňom je naozaj obrovský a preto by sme sa nadmernej konzumácii mali vyhnúť. Dnes si ukážeme recept na sladký maškrtu, ktorý ale nie je tak kalorický. Medzi hlavné zložky patria tvaroh a vysoko percentná čokoláda.

Budeme potrebovať:

300 gramov tvarohu
50 gramov vlašských orechov
150 gramov maslových sušienok
1 PL stévie prípadne medu
horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa podľa chuti
štipka škorice

Postup sa nachádza na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*