Postup:
Najprv si na jemno rozomeľte ovsené vločky. Pridajte k nim škoricu a zamiešajte.
V miske si vidličkou roztlačte banán na kašu a pridajte ho k ovseným vločkám, ktorými nahradíme múku.
Pridajte jedno rozšľahané vajíčko a všetko dobre premiešajte.
V závislosti od druhu a veľkosti vločiek môže byť výsledná zmes príliš hustá. V tomto prípade ju môžete zriediť troškou mlieka tak, aby bola zmes hustá približne ako kyslá smotana.
Potom si poriadne rozohrejte panvicu a polievkovou lyžicou robte z cesta malé kôpky v tvare lievancov.
Použite kvalitnú panvicu a nemusíte pridávať žiadny olej. Lievance pečieme z oboch strán na miernom plameni, pokiaľ nechytia zlatú farbu ako palacinky.
Pri servírovaní môžeme ozdobiť čerstvým ovocím alebo posypať kakaom.
Prajeme vám dobrú chuť!
zdroj: sovkusom.ru
Leave a Reply