Do mäsa som dala syr, maslo a dala piecť: Toto jedlo bude tým najlepším, čo ste kedy upiekli. Príprava je najľahšia na svete!

Lahodné karbonátky sa pripravujú nielen z bravčového či hovädzieho mäsa, ale aj z jemného morčacieho mäsa.

Jeho mletú podobu si môžete kúpiť v obchode, alebo ju pripravíte doma podľa vlastnej chuti. Odporúčame vám vziať si mäso zo stehna a pŕs v pomere 1: 1.

Úloha je nasledovné: Pripraviť si tie najlepšie šťavnaté a jemne pikantnú karbonátky.

Ingrediencie:

1kg mletého morčacieho mäsa
1/2 bochníka chleba
120ml mlieka
50g masla
2 PL slnečnicového oleja
2 vajíčka
2 PL majonézy
250g tvrdého syra
2 paradajky
soľ a korenie podľa chuti

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*