Do mäsa som dala syr, maslo a dala piecť: Toto jedlo bude tým najlepším, čo ste kedy upiekli. Príprava je najľahšia na svete!

Postup:

Namočte si chlieb do mlieka, potom z neho vytlačte prebytočnú šťavu a zmiešajte ho s mletým mäsom.

Pridajte vajcia, majonézu, soľ a korenie.

50 g tvrdého syra a masla nakrájajte na malé kocky.

Zmes mletého mäsa si rozdeľte na 10-12 častí, vyformujte z nich menšie placky a do stredu vložte maslo so syrom a vytvorte si karbonátky.

Smažte ich na oleji po dobu 2 minút z každej strany. Nemusí byť úplne hotové.

Osmažené fašírky si vyložte na plech, nalejte tam olej z panvice, kde bolo vyprážané a môžete tam pridať aj trochu vody. Položte na ne tenké plátky paradajok.

Zvyšný syr si nastrúhajte, posypte ním mäso a nakoniec potrite majonézou.

Vložte do rúry predhriatej na 190 stupňov a pečte 30 minút.

Hotovo!

Fašírky môžete piecť rovno v rúre bez vyprážanie na panvici. V tom prípade, budete musieť predĺžiť čas pečenia o 5-10 minút.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*