Domáca zemiaková polievka vás ohromí svojou chuťou. Hotová je raz-dva a pochutí si celá naozaj rodina!

  1. Odstráňte pokrievku a pridajte bylinky. Opäť všetko osmažte na miernom ohni po dobu 6-7 minút. Ak je to potrebné, pridajte viac masla.

  1. Kôpor si nasekajte najemno. Namiesto neho môžete použiť petržlen, zelenú cibuľku alebo pór (ten treba smažiť dozlatista).

  1. Všetko zalejte bujónom a pridajte kôpor. Varte, kým zemiaky a mrkva nebudú uvarené. Pridajte soľ a korenie podľa chuti. Dobrú chuť!

  1. Podávajte ešte horúcu a dozdobte kyslou smotanou.

V prípade, že zemiaky nechcete zbaviť šupky, pokojne ju na nich nechajte – získate vitamíny, ktoré sú v nej obsiahnuté!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*