Postup:
400 ml mlieka zmiešame s cca lyžicou cukru, rozlámeme do neho celú čokoládu a preložíme na plameň. Zahrievame a miešame, kým sa čokoláda nerozpustí.
Vo zvyšnom mlieku si rozmiešame pudingový prášok. Keď je zmes na plameni tekutá, pridáme aj mlieko s pudingom. Varíme za stáleho miešania, kým zmes nezhustne.
Keď zmes vychladne, našľaháme si maslo, ktoré následne vmiešame do vychladnutej pudingovej zmesi.
V ďalšej mise zmiešame kyslú smotanu s tvarohom a vanilkovými cukrami – tak pripravíme svetlý krém. Teraz už len stačí navrstviť svetlý a tmavý krém.
Na dno pohára dáme svetlý smotanový krém a naň tmavý krém. Dáme vychladiť a môžeme si pochutnávať.
Želáme vám dobrú chuť!
1 2
Leave a Reply