Dnes vás oboznámime s úžasne jednoduchým receptom na maďarský krémeš. Chuť orechov a vanilkového krému úplne zamatovej konzistencie, je dokonalá. Každé sústo sa stáva kulinárskym pôžitkom. Dezert nájdete aj na pultoch kvalitných cukrární.
Niet divu. Je naozaj luxusnou záležitosťou a vždy sa zje do posledných odrobiniek.
INGREDIENCIE:
80 g cukru kryštál
100 g mletých orechov
100 g rozdrvených piškót
5 vaječných bílkov 2 žĺtky
50 ml oleja
1 lyžičku prášku do pečiva
KRÉM
3 žĺtky
2 balenia zlatého klasu (originálny krémový prášok s vanilkovou príchuťou)
5 lyžíc cukru kryštál
700 ml mlieko
100 g masla
300 ml smotany na šľahanie
Postup prípravy na druhej strane >
1 2
Leave a Reply