Ingrediencie
Kokosové cesto:
5 ks bielka
150 g kokos
150 g kr. cukor
2 lyžice polohrubá múka
1 bal. prášok do pečiva
Orechové cesto:
100 g mleté vlašské orechy
1 bal. prášok do pečiva
2 lyžice polohrubá múka
3 lyžice kakao
5 ks bielka
150 g kr. cukor
Krém:
400 ml mlieka
1 bal. vanilkový cukor
200 g kr. cukor
2 bal. vanilkový puding
10 ks žĺtka
250 g maslo
150 g mascarpone
čokoláda na ozdobu
POSTUP:
Pripravíme si plech na pečenie o veľkosti 32 x 23 cm. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov.
Bielka si vyšľaháme s cukrom na tuhú penu a postupne pridávame kokos striedavo s múkou, ktorú sme si vopred zmiešali s práškom do pečiva. Navrstvíme na plech, ktorý sme si vystlali papierom a dáme piecť na teplotu 180 stupňov cca 15 minút.
POKRAČOVANIE na druhej strane >
Leave a Reply