Postup:
1) Bielky si vyšľaháme na tuhý sneh. Priebežne za stáleho šľahania pridávame cukor.
2) Múku si zmiešame s práškom do pečiva a kakaom a vmiešame k rozšľahaným bielkom.
3) Takto pripravené cesto si navrstvíme na vyššej plech, ktorý sme si vopred vyložili papierom.
4) Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 10 minút.
5) Upečené cesto necháme vychladnúť.
6) Z mlieka, pudingu, cukru, múky a žĺtkov si uvaríme hustý krém, ktorý necháme vychladnúť. Občas premiešame.
7) Maslo si vymiešame do peny a postupne pridávame vychladnutú vanilkovou hmotu.
8) Na vychladnuté cesto si navrstvíme krém a na krém vyšľahanú šľahačku.
9) Ozdobíme podľa svojich predstáv. Dáme do chladničky na minimálne 3 hodiny.
10) Nakrájame na rezy a podávame.
Leave a Reply