Jedinečný jablčný dezert s vanilkovým pudingom pripravený bez pečenia.

Vonkajšie teploty klesajú nižšie a nižšie pod nulu, tvoria sa námrazy a krajinu pokrýva prvý tohtoročný sneh. V tomto počasí už väčšina z nás nemá ďaleko k nejakému tomu prechladnutiu, alebo horšie, k chorobe.

Dobrou prevenciou je neustály prísun vitamínov a ochranných látok, ktoré obsahuje napríklad zázvor. Mnoho vitamínov získate aj z ovocia. Jedným z najvhodnejších druhov sú jablká. Vychutnajte si ich napríklad v tomto dezerte!

Ingrediencie

2 kg jabĺk
2 lyžice cukru
1 čajová lyžička mletej škorice
200 g masla
300 g piškót
1 balenie vanilkového pudingu v prášku
2 lyžice cukru
500 ml mlieka
6 lyžíc cukru
6 vaječných bielkov

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*