Postup
- Vajcia s vanilkovým aj obyčajným cukrom vyšľahajte do peny. postupne pridajte ostatné ingrediencie a premiešajte dohladka.
- Rozohrejte rúru na 180 ° C. Formu o veľkosti 20 × 30 cm vyložte papierom na pečenie.
- Pripravené cesto nalejte do formy a pečte dozlata.
- V mlieku rozmiešajte puding s cukrom uvarte ho do husta.
- nechajte hotový puding vychladnúť a následne do neho zašľahajte zmäknuté maslo izbovej teploty.
- Na vychladnutý korpus naskladajte banány nakrájané pozdĺžne na polovice a potrite pripraveným krémom.
- Vložte dezert na hodinu do chladničky k zatuhnutiu.
- Na polevu rozpustite čokoládu s trochou oleja dohladka. Zmesou polejte vychladený dezert a opäť vložte do chladničky.
- Nakrájajte na diely a podávajte.
1 2
Leave a Reply