Ako na to?
Ako prvý si urobíte cesto. Vyšľahajte vajcia s cukrom.
Zvlášť v miske si premiešajte všetky suché ingrediencie: múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli. Túto zmes postupne pridávajte k vyšľahaným vajciam s cukrom.
Pripravte si plech o veľkosti 20 × 30 cm. Vyložte ho papierom na pečenie a pridajte cesto. Korpus pečte pri teplote 200 stupňov, 10 minút.
Počas pečenia si pripravte krém. Najprv si zmiešajte cukor s tvarohom, v druhej miske zvlášť si vyšľahajte smotanu. Následne smotanu postupne primiešajte k tvarohovej zmesi.
Keď je cesto upečené, prekrojte ho pozdĺžne na polovicu. Natrite krém a priložte odrezanú polovicu cesta. Následne naneste krém aj na vrch koláča a zasypte kakaom.
Koláč môžete ihneď konzumovať. Je vynikajúci a veľmi rýchly, pretože nemusíte čakať kým plnka stuhne. Prajeme Vám príjemné pečenie a dobrú chuť!
Leave a Reply