Jemný tvarohový koláč pripravený z 200g tvarohu a 4 vajec! Pripravujem ho pravidelne a moja rodina sa ho nemôže nabažiť.

Ako na to?

Ako prvý si urobíte cesto. Vyšľahajte vajcia s cukrom.

Zvlášť v miske si premiešajte všetky suché ingrediencie: múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli. Túto zmes postupne pridávajte k vyšľahaným vajciam s cukrom.

Pripravte si plech o veľkosti 20 × 30 cm. Vyložte ho papierom na pečenie a pridajte cesto. Korpus pečte pri teplote 200 stupňov, 10 minút.

Počas pečenia si pripravte krém. Najprv si zmiešajte cukor s tvarohom, v druhej miske zvlášť si vyšľahajte smotanu. Následne smotanu postupne primiešajte k tvarohovej zmesi.

Keď je cesto upečené, prekrojte ho pozdĺžne na polovicu. Natrite krém a priložte odrezanú polovicu cesta. Následne naneste krém aj na vrch koláča a zasypte kakaom.

Koláč môžete ihneď konzumovať. Je vynikajúci a veľmi rýchly, pretože nemusíte čakať kým plnka stuhne. Prajeme Vám príjemné pečenie a dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*