Kamarátka vždy robila to najchutnejšie mäso! Tajomstvo v spočíva V TEJTO MARINÁDE, na ktorú som si hneď pýtala recept

Postup

  1. V miske si zmiešajte jablkové pyré, kečup, cesnak, papriku, sójovú omáčku, citrónovú šťavu, cukor a škoricu.

  1. Rebierka na režte tak, aby jedna porcia mala jedno rebierko. Ak sú kúsky príliš veľké, môžete ich dať povariť na 15-20 minút.
  2. Mäso vložte do marinády a nechajte ho odpočívať 30 minút v chladničke.

  1. Vychladené mäso v marináde poukladajte na pekáč a zakryte ho alobalom. Pečte 90 minút pri teplote 220 stupňov.

  1. Zvyšnou marinádou môžete potierať rebierka každých 20 minút. Po 40 minútach odstráňte fóliou a pečte dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*