Karbanátky na plechu: Zdravšie, chutnejšie a bez vyprážania!

Výborný obed hotový raz dva. Navyše s mrkvičkou a vajíčkom uprostred. Šťavnatejšie, zdravšíe a chutia jedna báseň!

Čo budeme potrebovať:

1 kg mletého mäsa
200 g staršieho chleba bez kôrky
200 ml mlieka
2 vajcia – rozmiešané
1 veľkú cibuľku
300-400 g mrkvy
2,5 lyžičky soli (prípadne podľa chuti)
korenie
masť alebo olej na vymastenie formy

Ďalej budeme potrebovať:

vajcia

Postup:

Mrkvu očistíme a nastrúhame. Chleba nakrájame na kúsky, alebo natrháme a zalejeme mliekom. Rozmiešame na kašu, prípadne pomelieme v mlynčeku na mäso.

Pokračovanie receptu nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*