Postup:
Cukor rozmiešame so žĺtkami a maslom. Bielka vymiešané na penu opatrne vmiešame do zmesi, následne pridáme aj múku s kypriacim práškom a kakaom. Cesto vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme ho na 180°C približne 20 minút.
Smotanu na šľahanie vyšľaháme na penu a primiešame do nej kyslú smotanu, cukor a citrónovú šťavu. Takto pripravený krém nanesieme na vychladnuté cesto a poukladáme naň kiwi plátky.
Želatínu si pripravíme v 2,5-3 dl vody s 2 lyžicami cukru. Po zovretí vody, povaríme želatínu ešte pár minút. Necháme ju trocha vychladnúť a lyžicou nanesieme na koláč.
Minimálne na hodinu pred podávaním necháme koláč stuhnúť v chladničke. Dobrú chuť!
Nezabudnite recept zdieľať aj s vašimi priateľmi na facebooku!
zdroj: nosalty.hu
Leave a Reply