Príprava
Do nádoby vložte maslo, kyslú smotanu, múku, prášok do pečiva, cukor a kakao a dobre premiešajte. Cesto si rozdeľte na dve časti. Vyvaľkajte dva listy, prvý list umiestnite do plechu vyloženého papierom na pečenie a druhým listom neskôr prikryjete vrstvu kokosového krému.
Kokosový krém: vaječné bielky vyšľahajte do tvrdej peny s cukrom a pridajte kokos. Naneste tento krém na pripravené cesto a prikryte ho druhou polovicou cesta. Pečte v predhriatej rúre na 170 až 175 stupňov po dobu 15 až 20 minút.
Vanilkový krém: Zmiešajte všetky prísady, okrem masla a vanilkovej príchuti, a varte na pomalom plameni, kým nebude krém hustý. Maslo rozpustíme, nalejte ho na varený krém, pridajte vanilkovú esenciu. Premiešajte a vychladnutý krém navrstvite na druhú vrstvu cesta a nechajte stuhnúť v chladničke.
Nakoniec polejte povrch krému roztavenou čokoládou a posypte kokosom podľa potreby. Umiestnite do chladničky po dobu 2 hodín, potom nakrájajte na plátky.
Leave a Reply